
زهرا زمانی
سهشنبههای گفتوگو31- موضوع: فرهنگ گفتوگو
سهشنبههای گفتوگو31- موضوع: فرهنگ گفتوگو
از سهشنبههای گفتوگو تا همایش ملی؛ طرحی برای دیدهشدن
چکیده:
در این نشست نیمهرسمی، اعضای فعال گروه گفتوگوی سهشنبه به بررسی راهکارهای فعالسازی حامای تهران پرداختند. رضا باقری با تأکید بر اهمیت گفتوگوی آزاد و صمیمی، پیشنهاد داد موضوعات جلسات براساس علایق شرکتکنندگان انتخاب شود. وی همچنین بر لزوم برنامهریزی منسجم برای افزایش حضور و تأثیرگذاری در ساختار حزب تأکید کرد. امیرحسین انصاری با اشاره به پالس مثبت روزنگار دکتر فرهانچی، ضرورت طراحی برنامهای منسجم برای موفقیت در همایش ملی را مطرح کرد. زهرا زمانی نیز با نگاهی آیندهنگر، بر نقش جوانان در ترکیب شورای مرکزی تأکید داشت و آمادگی خود را برای هماهنگی امور اجرایی از جمله ارتباط با مهمانان، تبلیغات مجازی و افزایش تعاملات بیننسلی اعلام کرد. در پایان، تصمیم بر آن شد که با ایجاد ساختاری شفاف و گامهای اجرایی مشخص، فعالیتهای حامای تهران با هدفگذاری مشخص در پنج محور راهبردی آغاز شود.
رضا باقری: موضوع جلسه امروز خیلی خوب بود. کاش موضوعات رو کلاً آزاد بگذاریم تا متناسب با حالوهوای کسایی که میان، گفتوگو شکل بگیره. نه اینکه همه مجبور باشیم فقط یه موضوع خاص رو دنبال کنیم. الانم میتونیم راجع به هر چیزی صحبت کنیم و این باعث میشه صمیمیتر بشیم.
یه چیزی که توجه منو تو هفته گذشته جلب کرد، «روزنگار دکتر فرهانچی» بود؛ مخصوصاً اونجاش که گفتن همایش ملی قراره به همت بچههای گفتوگوی سهشنبه برگزار بشه. خب این خیلی پالس مثبتیه! یعنی توجه به گروه ما!
امیرحسین انصاری: آره منم اون پیام رو دیدم، واقعاً جالب بود. خوبه اگه این اتفاق بیفته. ولی لازمهش اینه که قبل از هر چیزی بشینیم و یه برنامه حسابشده بچینیم تا بتونیم بهترین اجرا رو داشته باشیم.
زهرا زمانی: منم دقیقاً همین حسو داشتم. واقعاً دلگرمکنندهست که این گروه داره دیده میشه. اگه بتونیم از این فرصت درست استفاده کنیم، شاید حتی برای حضور در سطوح بالاتر مثل شورای مرکزی هم فضا فراهم بشه. الان ترکیب شورای مرکزی بیشتر متکی به تجربهست که البته مهمه، ولی فکر میکنم اگه جوانترها با انرژی و نگاه تازهشون اضافه بشن، حرکت رو به جلویی خواهیم دید.
برای رسیدن به این هدف، به نظرم الان وقتشه که حامای تهران رو فعالتر کنیم. ما هم دفتر داریم، هم مدیر دفتر؛ باید فقط یه مسئول رسمی از طرف شورای مرکزی برای استان تهران مشخص بشه تا بهمون برنامه راهبردی بده. در کنارش، خودمونم باید بتونیم پیشقدم بشیم و پیشنهاد بدیم.
رضا باقری: پس بیاید الان راجعبه همین صحبت کنیم. اولویتهامون الان اینا باید باشه:
1- حضور دوستانه و جدی در جلسات سهشنبه
2-فعال کردن حامای تهران
3-دعوت از شخصیتهای مطرح، چه آنلاین چه حضوری
4-حضور فعال در همایش حاما
5-راهاندازی و تقویت رسانه گروه
امیرحسین انصاری: اگه بخوایم دقیقتر برنامه بریزیم، مثلاً:
- میهمان: دکتر عبدالکریمی
- تاریخ: ۶ خرداد
- موضوع: توافق امر ملی
- تسهیلگر: رضا باقری
- مدل گفتوگو: حضوری
این میتونه یه نمونه پلن باشه.
زهرا زمانی: ایده خوبیه، واقعاً. حتی میتونیم با کمک خود مهمانها از ظرفیت رسانهایشون استفاده کنیم. مثلاً وقتی دعوتشون میکنیم، ازشون بخوایم برنامه رو تو شبکههای اجتماعیشون معرفی کنن تا بیشتر دیده بشیم. اینطوری هم بُرد رسانهای داریم، هم احتمال جذب نیرو بالا میره.
در ضمن، اگه تصمیم گرفتید، کارهای هماهنگی با مهمان، طراحی پوستر، ارتباط با فضاهای میزبانی و... رو میتونم من انجام بدم. فقط بگید چی میخواید، پیش میبرم.
سه پرسش برای تعمق و گفتوگوی عمیقتر:
- چگونه میتوان میان تجربه نیروهای باسابقه و خلاقیت جوانان توازن مؤثری در ساختار شورای مرکزی حزب ایجاد کرد؟
- آیا گفتوگوهای آزاد و بدون موضوع از پیشتعیینشده میتواند در بلندمدت منجر به انسجام بیشتر شود، یا موجب پراکندگی مسیر فکری جمع خواهد شد؟
- برای جذب نیروهای جدید و تأثیرگذاری بیشتر در فضای سیاسی، تا چه حد باید به ابزارهای نوین ارتباطی و فضای مجازی متکی بود، و این تکیه چه فرصتها و تهدیدهایی را در پی دارد؟